12-12 møder

12-12 møder skaber effektivitet i særklasse!

 
12-12 møder kombineret med online videokurser som fleksibel forberedelse og opfølgende mails til støtte for implementeringen er en eksplosiv cocktail.

12-12 møder vinder indpas.
Det er ikke kun regeringen, som hiver stikket ud, tager på ophold og fordyber sig fra 12.00 – 12.00. Danske arbejdspladser har taget ideen til sig.

Du starter dagen på jobbet og får lige taget hånd om formiddagens udfordringer. Suser afsted til konferencecentret og finder fodfæste sammen med dine kolleger under frokosten.

Eftermiddagen går med kursus aktiviteter og afrundes typisk mellem 18 og 19 hvorefter middagen, socialt samvær og løs debat om dagens kursus er på dagsordenen.

Næste morgen fortsætter kursusaktiviteterne og jeg vil ikke undlade at bemærke, at den pause en god nats søvn giver er helt eminent at indarbejde, når vi taler om kurser. 

I særdeleshed kurser, som sætter det ubevidste i gang med spændende undersøgelser og udviklinger.
Og det gør mine kurser om personlig udvikling/mental sundhed i høj grad.

Kl. 12.00 sidder du igen om frokostbordet og runder af. Kort efter er du tilbage på kontoret og det kunne såmænd bare have været et par dage med mødeaktiviteter.
Du har næsten ikke været væk.

– men der er sket en udvikling
Der er nye værktøjer i tasken og med hjælp fra understøttende opfølgningsmails hjælpes du og dine kolleger til at holde fast og starte implementeringen af det nyindlærte.

Velkommen til instant change®

 

Vælg et tema!

Alle temaer er velegnede til såvel ledergruppen som hele medarbejdergruppen

Enneagrammet

Et typegenkendelsesværktøj, som går spadestikket dybere end MBTI, DiSC osv. Enneagrammet har vundet indpas de seneste 10 år som værktøj til organisationer, som ønsker en typebaseret ledelsesstil.

Positiv Psykologi på jobbet

Lær at etablere/opretholde/genopbygge din egen gode energi  og spred den til dine kolleger. Med enkle værktøjer finder vi frem til metoder, som hjælper jer til at undgå konflikter og øge den personlige power.*

NLP på jobbet

Lær de grundlæggende NLP teknikker og værktøjer: Bliv bedre til at lytte, oplev færre misforståelser, opnå mere gennemslagskraft og få det sagt, så alle forstår dig.*

Før 12-12 møder
Forud for visse temaer tilbydes korte online videokurser, som forberedelse for maksimalt udbytte på kortest mulig tid.

Efter 12-12 møder
Efter kurset kan alle temaer suppleres med understøttende opfølgningsmails, som øger udbyttet og implementeringen.

Download folder her